VelkoM Druzina

Dobrodošli na stranicu VelkoM Družine.

Ovo je stranica posvećena smehu, radosti, ljubavi i prijateljstvu.

KAKO JE SVE POČELO

Bilo je to sasvim obično popodne, ili bolje reći počelo je kao obično popodne, a onda je sve krenulo nizbrdo, ili uzbrdo, zavisi sa koje strane se gleda i onda je nastao VelkoM. Nama je VelkoM simbol za sve cemu se radujemo i smejemo, simbol ljubavi i prijateljstva. Imamo čak i izvedenicu Velkomiranje, što obično podrazumeva mnogo zabave i smeha. VelkoM ima svoju skupštinu, predsednika, zapisničara, sve po redu i protokolu. Imamo čak i VelkoM dnevnik u kom su zapisane razne dogodovštine VelkoM Druzine. VelkoM Druzinu čine tri stalna člana: Paja Žirafa, Djura Kokos Tigar i Branko Leptir i dva počasna člana koji idu sa nama na putovanja Lanos Tamos-Vamos i Jerry De Giraffe, id a ne zaboravimo još jednog člana koji se pojavljuje s vremena na vreme Ofac, koji je sada postao i simbol naše družine. Iza svakog od ovih nadimaka postoji posebna anegdota, što i nije čudo jer je i sam VelkoM potekao iz anegdote/vica o Fati i passwordu.

VelkoM Družina

Djura Kokos Tigar

Djura je dobio nadimak zbog one izreke „Sklepao mu ga Djura“. I to je nastalo spontano. Djura i Paja su krstarili po Baltiku i obilazili Baltičke prestonice i u par navrata komentarislai za pondu gradjevinu, brod, auto „gledaj ovo, ko da ga je sklepao Djura“. I tako kad su se vratili kući pošalica je ostala i posle nekog sklepavanja Djura je postao Djura. Naš Djura pati od migrena, te često preti da će svoju glavu-tikvu da zameni za kokos u nadi da će manje da ga boli. A tigar…e pa to je zato što je Djura ljubitelj tigrova i pre menjanja tikve u kokos je bio samo Djura Tigar. D

Branko Leptir

Branko je takodje poznat i kao Ženče, Kumaćerasin, Branko Kozomora. A kako je postao Branko, e to je bio trenutak istine. Na povratku iz nekog izlaska Djura je prokomentarisao kako je Ženče ustvari nekada davno bio muško, na šta je Ženče ko iz topa prokomentarisalo „Da, pa promenila sam i pol i ime, pre sam bila Branko Kozomora“, niko to ne bi uzeo za ozbiljno niti bi se ime zadržalo da ova izjava nije imala trenutnih i privremenih posledica na ženčetov ljubavni život. Tako se Branko zadržao i alternira sa druga dva nadimka. A Leptir…e pa Branko mnogo voli leptire, a i ofce.

Paja Žirafa

Sećate se serije „Kamiondžije“, Paja i Jare? Nema ništa bolje nego gledati Paju i Jareta na najnovijem Smart TV/u, te ako niste probali toplo preporučujemo. E pa iz te serije je čuvena rečenica gde Jare kaže:“Ne pijem dok Paja vozi“. Tako naš Djura ne pije dok Paja vozi, jer Djura ustvari jedini zna da vozi u VelkoM Družini, te jadni Djura i ne može da pije, jer Paja ne vozi. Paja je najstariji član VelkoM Družine i mnogo voli Žirafe. Toliko voli Žirafe da je zapatio čitavu porodicu žirafa (plišanih, drvenih i raznih).

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.