Moderna Bajka o Snežani

Evo kako bi izgledala moderna Bajka o Snežani u Velkom Interpretaciji.

Pre čitanja da napomenemo da su svi likovi izmišljeni i da je svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna. Duboko se izvinjavamo ako ste se negde prepoznali u ovoj priči.

Snežana raste u prosečnoj porodici i ide u školu sa svim ostalim tinejdžerkama i tinejdžerima iz kraja. Poznata je celoj školi (a i kraju) kao neumorna blogerka i influenserka. Na ulicu se ne izlazi ako nisi doterana, našminkana i propisno opeglana (više kosa, no odeća). To su krpice, štiklice, prajmeri, puderi, ruževi, lakovi i gelovi za nokte, veštačke trepavice i obrvice ko pijavice – naravno.

Snežana je uvek i o svemu modernom informisana. Putem svog bloga i vloga nas svakodnevno obaveštava o najnovijim svetskim trendovima. Naravno sve to ne bi bilo moguće bez najnovijih tehnologija. I tu Snežana prati modu, te uvek ima najnovija tehnološka dostignuća i samo što je ubedila svog jadnog oca koji radi svakog dana od 9 do 5 da joj kupi najnoviji Šljamsung telefon na kredit.

Snežana naravno ne bi bila najbolja riba u gradu da nedavno na Tinderu nije navatala zgodnog frajera – pravi Mamin Princ. Medjutim momak je zbog Snežane šutnuo svoju bivšu, koja je do ovog momenta držala blogovski presto u kraju. Doduše Snežana nije bila jedini razlog što je Mamin Princ šutnuo kraljicu blogerku. Istina je da je nedavno kupila lošu kopiju Šanel pudera pod nazivom Šanele br 25 i da su joj od njega poiskakale bradavice po licu. Mamin Princ to nikako nije mogao da podnese, niti da pređe preko toga i tu se rodila šansa za Snežanu. Sve ostalo smo već mogli da pročitamo u njenom poslednjem blogu, a bilo je i na jutjubetu.

Ali svi znamo da se kraljice interneta i kraja ne predaju tako lako, to smo naučili još od Diznijevih princeza. Pa je i naša bivša kraljica rešila da se osveti. Čuvši da je Snežana upravo dobila od svog jadnog oca najnoviji Šljamsung na kredit, kraljica je rešila da joj pusti bubu u glavu kako su telefoni sa logoom jabučice mnogo bolji…i nije samo što su bolji, nego je u pitanju stvar prestiža, jer su skuplji i tako dalje. I naravno čim su skuplji mora da prave bolje postove i vlogove od jednog Šljamsunga.

Snežana se donekle divila kraljici iz kraja / ili je se plašila , nismo sigurni / te je bila brza na to da se upeca na ovu prevaru . Bivša kraljica je to sve lepo isplanirala. A svi znamo da će brzo da zamaskira te bradavice kad stigne Šanele br 35 puder u lokalnu kinesku radnju i da će ponovo da preotme Maminog Princa. Plan je išao kao po loju, mada kraljica više voli maslinovo ulje, no dobro. Čuvši o najnovijoj jabučici Snežana je besno tresnula svoj Šljamsung o zemlju i tu je odmah zavladao medijski mrak. Nema Snežane više na socijalnim mrežama, nema novih blogova, postova i trendiranja.

Pitate se zašto…eeeeee, pa nema se para za novi telefon. Tatica radi od 9 do 5 i još dva posla pride da otplati onaj Šljamsung. Mamin Princ se kao nešto ponudio da joj kupi novi za rodjendan. Međutim, to je tek u Februaru. A eno već sada se šuška po gradu da je viđen u lokalnoj kafani sa bivšom kraljicom i da je ona blistala ko nova (mora da je konačno stigao novi Šanele puder kod Lija u radnju). Snežana će izgleda ipak morati da odspava zimski san ili da se i sama zaposli da prodaje pudere kod Lija, da zaradi za jabučicu…vreme će pokazati.

A pitate se gde su patuljci…e pa oni su otišli na rad u inostranstvo jer im se tako više isplatilo, te nisu mogli da učestvuju u ovoj priči.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.